• Bon Voyage

Bon Voyage

Welkom bij Bon Voyage!

De bezorg en afhaal service van Le Bon Vivant!

De gerechtjes hebben de smaak intensiteit en kwaliteit die u van ons gewend bent. Let op dat u bij de warme gerechten wel zelf de laatste hand aan het gerecht moet leggen, zowel bij afhalen als bezorgen. Maar geen vrees, we doen er uiteraard een duidelijk beschrijving met foto bij!

Van donderdag t/m zondag kunt u tot 16:00 voor dezelfde dag bestellen. Bezorging en afhalen kan tussen 16:00 en 19:00, waarbij wij er voor zullen zorgen dat u niet met te veel mensen tegelijk kunt komen afhalen en bezorgen gebeurd uiteraard contactloos. Wij bezorgen binnen een straal van 15 km van de Capucijnenstraat 91 te Maastricht.

Maak uw diner compleet door ook een heerlijk flesje bubbels, witte of rode wijn te bestellen. Een zuurdesem broodje van Le Salonard met gezouten boter of wellicht een blikje Royal Belgium Caviar.

Bestellen gaat heel eenvoudig via de knop 'BESTELLEN' rechts onder in het scherm. U klikt hier de gerechten en drankjes aan die u graag wilt, vult uw adres gegevens in en betaald veilig via iDeal.

Voor telefonisch bestellen of vragen zijn wij bereikbaar op nummer 043 321 08 16 of 06 52 87 40 30 (ook voor whats-app). Bij bestelling via telefoon, email (bookings@lebonvivant.nl) of whats -app, ontvangt u naderhand een betaalverzoek. Na betaling van dit verzoek is uw bestelling bevestigd. 


Geniet ervan!