• Nieuwe menu's

Nieuwe menu's

Het heerlijke herfst seizoen is weer aangebroken, dus tijd voor een nieuw menu vol aardse smaken. Maar natuurlijk wel met de frisse signatuur die de keuken van Le Bon Vivant kenmerkt. Zo laten we je genieten van Corvina, tartaar met oester en kaviaar, aardpeer met truffel, zeeduivel, kalfszwezerik met dashi, een boterzacht stukje hert filet en een verrassend dessert met ananas, dulce de leche, cassia kaneel en bourbon!

Al laat het zonnetje zich nu nog af en toe zien, de eerste reserveringen komen al binnen voor de kerstdagen. Wat zien we er naar uit om weer te genieten van een mooi kerstmenu in onze sfeervolle gewelvenkelder! Er wordt hard gewerkt aan de invulling van het 6 gangen menu, zodra dit bekend is zal het bij "Kerst en Sylvester 2021" te zien zijn. Wij bieden het menu aan voor €89,50, met een wijnarrangement voor €137,50 of volledig verzorgt met aperitief, wijnarrangement, tafel water en koffie/thee servies voor €155.

De laatste avond van het jaar sluiten we traditioneel af met een volledig verzorgde avond met een 6 gangen menu inclusief aperitief, wijnarrangement, tafel water en koffie/thee servies voor €175. Uiteraard toasten we om 00.00 met zijn allen op het nieuwe jaar!